MARKTKRAAM HUREN

Hanzestad Harderwijk Braderie

Marktkramen op de braderie

Populair onderdeel van het programma tijdens de Aaltjesdagen is de braderie op zaterdag en in 2019 ook op zondag (1e Pinksterdag).

Harderwijk wordt tijdens de Aaltjesdagen door zo’n 50.000 mensen bezocht, daar zal ongetwijfeld jouw doelgroep ook tussen wandelen.

Marktkraam reserveren

 De inschrijving voor een marktkraam op de braderie van Aaltjesdagen 2019 is nog niet geopend. Naar verwachting kun je op deze webpagina vanaf begin december 2018 een kraam boeken.

Marktkraam reserveren

Harderwijk heeft een spiksplinternieuwe boulevard met aan de ene kant water en aan de andere kant de oude stadsmuur. Om het publiek kennis te laten maken met de prachtige nieuwe boulevard zijn alle kramen van de braderie dit jaar langs nieuwe looproutes gepositioneerd. 

Wil je deelnemen?

De kosten van een standplaats inclusief kraam van circa 4 meter zijn € 80,-. Voor € 15,-. kun je tevens stroom aanvragen. Een standplaats zonder kraam kost € 70,-. Wil je een standplaats voor uw marktkraamauto, kies dan voor de enkele of dubbele standplaats zonder kraam. De organisatie van Aaltjesdagen wijst standplaatsen toe en houdt daarbij rekening met een aantrekkelijke verdeling. Het is om die reden niet mogelijk om zelf een plek te kiezen. Als je meer dan één plaats reserveert, plaatsen we die uiteraard naast elkaar. De braderie is alleen bedoeld voor non food producten. Unieke foodconcepten kunnen contact opnemen. Opbouwen kan vanaf 8.00, de braderie begint om 10.00 uur. Parkeerinstructies volgen, dit kan ca 10 wandelen opleveren. Een speciale parkeerkaart volgt enkele weken voor Aaltjesdagen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Zaterdag & Zondag        Zaterdag        Zondag

Marktkraam huren voor de zaterdag

Via onderstaand formulier reserveer je eenvoudig een kraam. Zodra we je hebben kunnen indelen, ontvang je een definitieve bevestiging van je toegewezen standplaats.  Bij het boeken van een marktkraam ga je akkoord met de algemene voorwaarden, die je hier kunt nalezen. Lukt het boeken niet, neem dan contact met ons op via e-mail (markt@aaltjesdagen.nl).

Extra optie: huur ook een kraam op zondag

Huur je op zaterdag een standplaats en wil je best een dagje langer blijven? Huur dan voor 20 euro ook op de zondag een standplaats van 3 x 4 meter. Klik hier voor meer informatie.


Extra optie: huur ook een kraam op zondag

Huur je op zaterdag een standplaats en wil je best een dagje langer blijven? Huur dan voor 20 euro ook op de zondag een standplaats van circa 4 meter. Klik hier voor meer informatie.

logo-PMS-2 bijgesneden