MARKTKRAAM HUREN

Hanzestad Harderwijk Braderie

Marktkramen op de braderie

Populair onderdeel van het programma tijdens de Aaltjesdagen is de braderie op zaterdag en in 2019 ook op zondag (1e Pinksterdag).

Harderwijk wordt tijdens de Aaltjesdagen door zo’n 50.000 mensen bezocht, daar zal ongetwijfeld jouw doelgroep ook tussen wandelen.

Marktkraam reserveren

Harderwijk heeft een spiksplinternieuwe boulevard met aan de ene kant water en aan de andere kant de oude stadsmuur. Alle kramen van de braderie zijn langs de nieuwe looproutes gepositioneerd. 

Wil je deelnemen?

De kosten van een standplaats zonder of inclusief kraam, van circa 4 meter, zijn exclusief 21% BTW:

Zaterdag : € 67,- met kraam, € 58,- zonder kraam
Zondag : € 50,- met kraam, € 42,- zonder kraam
Zaterdag & zondag:  € 100,- met kraam, € 83,- zonder kraam

Voor € 12,50 per dag kun je tevens stroom aanvragen.
Wil je een standplaats voor je marktkraamauto, kies dan voor de enkele of dubbele standplaats zonder kraam.

De organisatie van Aaltjesdagen wijst standplaatsen toe en houdt daarbij rekening met een aantrekkelijke verdeling. Het is om die reden niet mogelijk om zelf een plek te kiezen. Als je meer dan één plaats reserveert, plaatsen we die uiteraard naast elkaar. De braderie is alleen bedoeld voor non food producten, behalve als het om snoepgoed en hartige producten gaat zoals droge worsten, stroopwafels etc (dit ter beoordeling van Aatjesdagen).

Unieke foodconcepten kunnen contact opnemen. Opbouwen kan zaterdag vanaf 8.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur, de braderie begint zaterdag om 10.00 uur en zondag om 12.00 uur.
De eindtijd van beide dagen is 18.00 uur. Eerder afbreken is niet toegestaan en ook niet mogelijk in verband met afgesloten boulevard tijdens de braderie.

Parkeerinstructies en de parkeerkaart volgen een week voor de braderie, houd rekening met ongeveer 10 minuten wandelen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op per mail.

LET OP: wanneer uw betaling niet correct is verwerkt bij het reserveren dan nemen wij u NIET mee in de planning. Er is dan ook GEEN plaats beschikbaar op de braderie. Alleen standhouders met een reservering en correcte betaling worden toegelaten tot het terrein.

RESERVEER HIER:

Zaterdag & Zondag        Zaterdag        Zondag

logo-PMS-2 bijgesneden