Foodmarkt grondplaats reserveren 

Wil je deelnemen?

Stuur eerst een mail naar markt@aaltjesdagen.nl met je gegevens en je verkoopwaar. Je krijgt dan antwoord of er plaats is en vervolgens kan je de verdere reservering procedure volgen. Terugbetalen van overgemaakte bedragen zal voor eind juni plaats vinden

De standplaats is circa 8 meter breed en 4 meter diep, met daartussen de verplichtte ruimte tussen de foodtrucks. Er zullen zitjes zijn, zodat gasten er gezellig bij kunnen gaan zitten.

Foodtruck markt (Dolfinarium eiland)

Vrijdag 7  juni 2024 :                                 €   250,00*
Zaterdag 8 juni 2024:                                €   350,00*
Vrijdag  en zaterdag, 7 en 8 juni 2024:     €   500,00*
Electriciteit, per aansluiting, per dag:        €    13,50*

*tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Je ontvangt de factuur onmiddellijk nadat het bedrag is overgemaakt via de mail (let ook op je spam).

Tijden Braderie

Vrijdag 7  juni 2024 :  foodmarkt opbouwen tussen 13:00 en 16:00 uur, markt open van 16:00-23:30 uur, afbreken na 23:30 uur.
Zaterdag 8  juni 2024 :  foodmarkt opbouwen vanaf 07:00 en 10:00 uur, markt open van 10:00-23:30 uur, afbreken na 23:30 uur.

SPELREGELS
 • Wij willen samen een gezellige foodmarkt en daarom hebben we in overleg met de standhouders een paar spelregels opgesteld, waar iedereen zich aan dient te houden:
 • De organisatie van Aaltjesdagen wijst standplaatsen toe en houdt daarbij rekening met een aantrekkelijke verdeling. Het is om die reden niet mogelijk om zelf een plek te kiezen of te ruilen op de marktdagen.
 • De foodtrucks staan van elkaar gescheiden door een verplichte vrije ruimte, deze ruimte dienen vrij gehouden te worden.
 • De foodtruckeigenaar dient te voldoen aan de regels en wettelijke bepalingen die gelden voor de waren die vanuit de foodtruck worden verkocht en draagt er zorg voor dat de wettelijke brandblusmiddelen aanwezig zijn en het personeel weet hoe zij deze moeten gebruiken.
 •  De foodtruckeigenaar verkoopt alleen die waren die zijn opgegeven op het inschrijfformulier.
 • De foodtruckeigenaar verkoopt geen alcoholische en non alcoholische dranken, tenzij anders met de marktmeester is overeengekomen.
 • De foodtruckeigenaar draagt zorg voor milieuvriendelijk bekers, glazen, borden, bestek, e.d. en is tevens verantwoordelijk het hebben van afvalbakken in de directe omgeving van zijn foodtruck en voor het verwijderen van zijn geproduceerde afval van het evenemententerrein.
 • De aanwijzingen van de marktmeester dienen te worden opgevolgd.
 • Eerder afbreken is niet toegestaan in verband met de veiligheid van de bezoekers en andere standhouders op het marktterrein.
 • Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op per mail.

  LET OP: wanneer uw betaling niet correct is verwerkt bij het reserveren dan nemen wij u NIET mee in de planning. Er is dan ook GEEN plaats beschikbaar op de braderie. Alleen standhouders met een reservering en correcte betaling worden toegelaten tot het terrein.

  Klik hier voor het marktregelement

  RESERVEER HIER:

 • GRONDPLEK RESERVEREN

 •  

De braderie is een echt begrip tijdens de Aaltjesdagen.
Onze marktmeester wil daar graag een aantal dingen over zeggen:

“Ook komend jaar willen we weer een fantastische braderie organiseren. De laatste jaren is de braderie alleen maar gegroeid. Sinds de herinrichting van de boulevard past de braderie ook nog beter in het straatbeeld. Ook is er meer ruimte om de kramen wat ruimer neer te zetten en de bezoeker meer ruimte te geven. Het organiseren van de braderie geeft mij veel energie en ik wil dat graag tot in de puntjes geregeld hebben.”

“Heb je vragen of loop je nog ergens tegenaan?
Schroom niet om contact met mij op te nemen. Ik zie je graag met de Aaltjesdagen in Harderwijk.”

FOODMARKT grondplaats reserveren

Marktmeester / Commissie Braderie 

Hans Alfons

logo-PMS-2 bijgesneden