Kunstmarkt

sfeer Montmatre

De-
kunst-
markt

painting 877852_1280

Montmatre op de Vischmarkt

In  samenwerking met Patrick van Munsteren, eigenaar van de kleine galerie aan de Vischmarkt, organiseren we dit jaar weer een kunstmarkt. Via het kunstenaarsnetwerk van Patrick en het kunstenaarsarchief van Aaltjesdagen willen wij samen op de Vischmarkt de sfeer van het kunstenaarsplein op Montmartre te creëren.

Als je vanaf de drukke braderie onder Vischpoort doorloopt kom je op de Vischmarkt, een plein met hoge bomen, waar de kunstenaars rond het plein zitten en in het midden de bezoekers rustig kunnen zitten. Op de terrassen van de horeca kun je een wijntje drinken of wat eten.
Het plein straalt gezelligheid, de inrichting met verlichting, de kramen met diverse kunst, de snel- en portrettekenaars, live muziek die bij de markt past en de terrassen en zitjes.

Een aantal schilders vanuit het hele land hebben zich al aangemeld en alles is aanwezig om er iets gezelligs van te maken.

TON00567

Kom lekker op de fiets

Jaarlijks bezoeken zo’n 50.000 mensen de Aaltjesdagen. Dat zijn er behoorlijk wat! Wil je voorkomen dat je lang moet zoeken naar een parkeerplekje, kom dan lekker op de fiets. Wij zorgen voor voldoende fietsenstallingen.

Openingstijden Kunstmarkt
Vrijdag       16:00 – 21:00
Zaterdag   10:00 – 17:30

KUNSTMARKT

 

TERUG NAAR PROGRAMMA OVERZICHT                

logo-PMS-2 bijgesneden