Binnenstad marktkramen
Aaltjesdagen 2024

Beste ondernemers in de binnenstad van Harderwijk,

We willen je graag betrekken bij het grootste feest van gemeente Harderwijk 6, 7 en 8 juni, de Aaltjesdagen. We zijn er trots op dat we als vrijwilligersorganisatie dit grote evenement mogen organiseren voor de stad. Nieuw dit jaar is de kunstmarkt met de sfeer van Monmatre op onze Vischmarkt, een Foodmarkt op P6 en op een deel van het Dolfinarium eiland een uitbreiding van de Braderie.

50.000 bezoekers van jong tot oud bezoeken onze Hanzestad voor gezelligheid op diverse plekken in en rond de binnenstad. Samen met horeca, lokale stichtingen en verenigingen vieren we de opening van het drukke toeristische seizoen.

Kramen in de binnenstad
De gemeente heeft een kramenplan voor de binnenstad waarin bepaald is op welke locaties een kraam veilig mag staan. Eens of oneens met het plan, we hebben ons er als stichting aan te houden. Het kramenplan is online te bekijken (ver inzoomen). Wil je gebruik maken van een kraam op een toegestane plek voor jouw winkel dan kan dat door je aan te melden via onderstaand formulier.

Wij zorgen dat de kraam vrijdagmorgen voor de winkel staan en komen hem ophalen op zaterdag na 18:00 
Wij brengen dit jaar geen borg in rekening, maar vragen je om de kraam s’avonds binnen te willen zetten, om schade aan je eigen of aan ander bedrijfspand te voorkomen
Aaltjesdagen is niet verantwoordelijk voor de schade aan de marktkraam of schade die door de marktkraam wordt veroorzaakt.
 

Tarieven
Kraamhuur vrijdag  7  juni 2024 €  35,00 
Kraamhuur zaterdag 8  juni 2024 €  45,00
LET OP: de genoemde tarieven zijn prijzen EXCLUSIEF BTW!Vrijdag 4 meterkraam met 2 meterplank
€ 35,00
Vrijdag 4 meterkraam met 4 meterplank
€ 35,00
Zaterdag 4 meterkraam met 2 meterplank
€ 45,00
Zaterdag 4 meterkraam met 4 meterplank
€ 45,00

logo-PMS-2 bijgesneden