Binnenstad marktkramen
Aaltjesdagen 2023

Beste ondernemers in de binnenstad van Harderwijk,

We willen je graag betrekken bij het grootste feest van gemeente Harderwijk 9, 10 en 11 juni, de Aaltjesdagen. We zijn er trots op dat we als vrijwilligersorganisatie dit grote evenement mogen organiseren voor de stad.

Bezoekers van jong tot oud bezoeken onze Hanzestad voor gezelligheid op diverse plekken in en rond de binnenstad. Samen met horeca, lokale stichtingen en verenigingen vieren we de opening van het drukke toeristische seizoen.

Kramen in de binnenstad
De gemeente heeft een kramenplan voor de binnenstad waarin bepaald is op welke locaties een kraam veilig mag staan. Eens of oneens met het plan, we hebben ons er als stichting aan te houden. Het kramenplan is online te bekijken (ver inzoomen). Wil je gebruik maken van een kraam op een toegestane plek voor jouw winkel dan kan dat door je aan te melden via onderstaand formulier.

Tarieven
Kraamhuur zaterdag 10 juni 2022 €  20
Kraamhuur zondag 11 juni 2022 €  20
LET OP: de genoemde tarieven zijn prijzen EXCLUSIEF BTW!

Biedt het kramenplan jouw geen standplaats?
Je kunt in dat geval overwegen om een standplaats op de braderie op de boulevard/Havendam in te nemen. De info van standplaatsen plus de geldende tarieven op die plek vind je via deze link: https://www.aaltjesdagen.nl/marktkraam-huren/ 
kraam zaterdag 10 juni 2023
€ 20,00
kraam zondag 11 juni 2023
€ 20,00

Subtotaal
BTW
Totaal


logo-PMS-2 bijgesneden