Goed nieuws voor Art Lovers

In het Plantagepark van Harderwijk is de sfeer gezellig op Aaltjesdagen-zaterdag. Tussen al het groen, het water en de gezellige muziek struin je door de kunstkramen die door het park staan verdeeld. Kunst in het Park geeft je de mogelijkheid om allerlei verschillende disciplines te bekijken. Van fotografen, schilders en tekenaars tot beeldhouwers en sieradenkunstenaars.

De kunstmarkt is op zaterdag 8 juni 2019 van 09.00 tot 17.00 uur in het Plantagepark. Kunstenaars en amateurkunstenaars uit de regio tonen hun werken. Uiteraard zijn de kunstenaars altijd bereid om een toelichting te geven op hun creaties. Hoe is het ontstaan? Welke materialen zijn er gebruikt? Vragen waar u vast een antwoord op zult krijgen!

Smeepoortstraat

Voorheen werd de kunstmarkt gehouden in de Smeepoortstraat. De ondernemers uit deze straat hebben er plezier in dat zij de kunstmarkt voor de derde keer kunnen presenteren tijdens Aaltjesdag, in het gezellige park achter hun winkelstraat. Uiteraard zullen zij zelf met hun eigen kramen in de Smeepoortstraat staan. Wanneer je voldoende kunst hebt gezien, loop je makkelijk weer via deze straat naar de overige programma onderdelen.

Nog beperkt aantal kramen beschikbaar

Inmiddels hebben al ruim 25 deelnemers zich gemeld, maar de organisatie wil graag meer kunstenaars en amateurkunstenaars de kans geven om hun werken te vertonen. Kent of ben je iemand die graag kunstwerken wil laten zien? Er zijn nog een paar plaatsen vrij, deze zijn voor slechts € 25,00 excl. btw te reserveren.

Voor deelnemers is het deze dag gratis parkeren naast het park.

Voor meer informatie kan je terecht bij Ron Kievits kunst@aaltjesdagen.nl