Vissersmarkt met een sportieve twist

Hanzestad Harderwijk Braderie

Marktkramen bij de Vissershaven

Op zaterdag is het een gezellige drukte rondom de haven van Harderwijk. In combinatie met het leuke programma van De Visserijdagen aan de ene kant en sportieve evenementen aan de andere kant, plaatsen we dit jaar ook marktkramen bij de Vissershaven, op de Havendijk. 

Heb jij leuke maritiem of sport gerelateerde producten die je wilt verkopen op deze markt? Meld je dan aan via onderstaand formulier. 

Marktkraam reserveren

 De inschrijving voor een marktkraam op de braderie van Aaltjesdagen 2018 is nog niet geopend. Naar verwachting kun je op deze webpagina vanaf half maart 2018 een kraam boeken. 

Marktkraam huren

Harderwijk wordt tijdens de Aaltjesdagen door zo’n 50.000 mensen bezocht.  Veel van deze bezoekers gaan een kijkje nemen bij de botters en oude ambachten van de Visserijdagen, of bij het sportieve Veluwe Games & Life Goals Festival. Op de plek waar deze bezoekers samen komen, plaatsen we dit jaar een aantal marktkramen.  Speciaal voor producten met een martieme of sportieve insteek.

Wil je deelnemen?

Heb jij leuke maritiem of sport gerelateerde producten die je wilt verkopen op deze markt? Meld je dan aan via onderstaand formulier. De kosten van een standplaats inclusief kraam van circa 3 bij 4 meter zijn € 80,-. Een standplaats zonder kraam kost € 70,-.  (Let op: er zijn geen stroompunten aanwezig!) Wil je een standplaats voor je marktkraamauto, kies dan uit 3 lengtes voor een standplaats. De organisatie van Aaltjesdagen wijst standplaatsen toe en houdt daarbij rekening met een aantrekkelijke verdeling. Het is om die reden niet mogelijk om zelf een plek te kiezen. Als je meer dan één plaats reserveert, plaatsen we die uiteraard naast elkaar. Opbouwen kan vanaf 8.00,  om 10.00 uur gaan we officieel van start. Parkeren kan op P2 bij de molen. Een speciale parkeerkaart volgt als bijlage bij de betalingsbevestiging. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Marktkraam huren voor de zaterdag

Via onderstaand formulier reserveer je eenvoudig een kraam. Zodra we je hebben kunnen indelen, ontvang je een definitieve bevestiging van je toegewezen standplaats.  Bij het boeken van een marktkraam ga je akkoord met de algemene voorwaarden, die je hier kunt nalezen. Lukt het boeken niet, neem dan contact met ons op via e-mail (markt@aaltjesdagen.nl).

Formulier niet gevonden
Extra optie: huur ook een kraam op zondag

Huur je op zaterdag een standplaats en wil je best een dagje langer blijven? Huur dan voor 20 euro ook op de zondag een standplaats van 3 x 4 meter. Klik hier voor meer informatie.

logo-PMS-2 bijgesneden