Programma onderdeel template2

 

Aaltjes Boeldag

logo ad_PMS 2 transparant

DE AALTJES BOELDAG

Wie aan de zaterdag Aaltjesdag denkt, weet dat daar de boeldag op het Kerkplein van de Grote Kerk al 32 jaar bij hoort als programma onderdeel. Dit jaar dus ook weer! De Hervormde Gemeente Harderwijk doet er alles aan om daar op het plein een ontzettend gezellige happening neer te zetten voor jong en oud.

Al de vertrouwde pleinactiviteiten zoals meubelverkoop, kraamverkoop en het Aaltjesrad komen zeker aan bod! En de prijzen voor dit laatst genoemde Aaltjesrad zijn niet mis, met o.a veel vers gerookte aal, speelgoed, etentjes, een fiets, en een verzorgde boottocht! Kinderen kunnen, net als op andere plekken in de stad hier losgaan op een heus springkussen.

 

Logo-De-Foodmarkt

GRATIS CONCERT

Zo’n gezellige boeldag op Aaltjesdag hoort te worden afgesloten met iets leuks!  Om 17.00 uur kun je gratis terecht voor een concert van de Verenigde Veluwse Koren (V.V.K.).  De V.V.K. zijn in binnen- en buitenland bekend, en staan onder leiding van Leander van der Steen. Zij worden muzikaal begeleid door Bert Elbertsen op orgel met medewerking van Petra Lucasse en Aart van Zetten. De koorleden dragen karakteristieke Veluwse klederdracht, dat geeft het koor een extra culturele status.

 

Logo-De-Foodmarkt

VEILING

Om 15.30 uur start de notaris E.J. Wemes de veiling. Er gaan weer leuke items onder de hamer tijdens de veiling. Denk aan schilderijen litho’s, kopergravures etc. De kunstwerken worden afgewisseld met zowel antiek als curiosa. Je kan de artikelen voor de veiling op 11 juni vanaf 10.00 uur komen bekijken in de omloop van de Grote kerk.

 

Logo-De-Foodmarkt

Handige info

Tijden:
Zaterdag 11 juni: 09:00 tot 17:00 uur

Plaats:
Kerkplein van de Grote Kerk van Harderwijk

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden