Swingende koren

 

Foto: WP Homan

SWINGENDE KOREN

13:00 uur – 17:00 uur

In de haventent treden zondagmiddag verschillende eigentijdse koren op. Pop, rock, Hazes, er komt van alles voorbij. Kom gezellig meeswingen en -zingen met het Pop&Rock koor, het Hazeskoor, People United en het Popkoor PepperSweet. 

The People United

13:00 uur – 13:45 uur

Blackgospel & Soul Choir The People United bestaat uit waanzinnige vocalisten die onder de bezielende leiding van Karen Peterson blackgospel- en soulsongs ten gehore brengen. Luister zelf maar in onderstaande video naar het bijzondere geluid dat deze mooie stemmen bij elkaar produceren. 

Pop&Rockkoor  Harderwijk

15:00 uur – 15:45 uur

Net even anders. Het pop&Rockkoor zingt stevige muziek uit de Top 40 van nu maar soms ook van iets langer geleden. Met 75  personen is dit beslist een van de grootste koren die je gezien zult hebben. En zoveel mooie stemmen bij elkaar maakt hun sound heel krachtig!

Het Hazes koor

14:00 uur -14:45 uur

Wat is er nou mooier om de fantastische liedjes van André Hazes te zingen met een grote groep liefhebbers? Niet tuttig, niet oubollig, niet (te) volks: het Hazes koor brengt jou deze lekkere nummers gewoon op een mooie manier. Probeer dan maar eens niet mee te zingen!

Bovendien zingen ze het lied van de stad Harderwijk!

 

Popkoor Peppersweet

16:00 uur – 16:45 uur

Dit leuke Zwolse popkoor bestaat uit 15 dames en brengt onder leiding van dirigente Margriet Bruggemans heerlijke nummers te gehore. Kom luisteren en laat je raken!

Handige info

Tijden:
Zondag 10 juni 13:00 – 17:00 uur
Plaats:
Haventent Vischafslag

logo-PMS-2 bijgesneden