Strandeiland

Wanna be sportive at the beach?

Het strandeiland verandert ook dit jaar weer in een verzamelplaats van sportactiviteiten. Op zaterdag is er voor iedereen wat te doen en hoef je zeker niet stil te zitten. Je kunt gezellig meedoen met FunkyFit of een clinic Insanity volgen. Houd jij meer van de ruigere sporten? Dan kun je kijken bij het rugbytoernooi van verschillende rugbyclubs.

Ben je liever te vinden op het water? Dan is er ook zeker wat voor jou te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een rondje peddelen met de kanovereniging Dolfijnen in het kommetje of je kunt de balanstest aangaan door een rondje te suppen! Kortom; er is voor iedereen wat te doen en ben je liever actief in aanmoedigen? Dan kan dat natuurlijk ook.

  • Funkyfit van Anke Hamste (1 clinic)
  • Insanity van Otman Chacha (2 clinics)
  • Rugbytoernooi
  • Kanoën met kanovereniging Dolfijnen (toernooi en vrije kanoën)
  • Suppen via Joëlle Rambach en Windy Waters
IMG_1496
IMG_0464

Rugby League

Nog meer krachtpatsers op het strandeiland! Rugby League is een stoere sport waaraan iedereen kan deelnemen, je moet wel tegen een stootje kunnen. Een team bestaat uit 13 basisspelers en 4 reserves. De 5 voorwaartse posities worden vaak ingevuld door grote krachtige spelers terwijl de 8 backs vaak een combinatie zijn van snelle en fysieke spelers. Sinds 2016 spelen de Harderwijk Dolphins in de Nederlandse rugby league competitie en doen ieder jaar mee aan het internationale nines toernooi in Rotterdam. 
Meer informatie, ook over lidmaatschap of de clinics op middelbare scholen vind je via www.dolphinsrugby.nl.

KKN Demo Assen

Programma

  • 09:30 – 17:00 uur – Diverse sporten bekijken en ervaren

  • 10:00 – 17:00 uur – Aeroforce Paramotorsport uit Harderwijk geeft uitleg materiaal en foto’s maken

Aaltjesdagen kanocup 2019

Voor de tweede keer vindt dit jaar de Aaltjesdagen kanocup plaats. Mede mogelijk gemaakt door KV Dolfijnen. Kom kijken of doe lekker mee!

Freestyle-Kayak Aaltjesdagen
Iedema

Funkyfit

Voor het 6e jaar al op rij gaan de ladies (en heer) van Funkyfit ’the beach rocken’! Zumba – fitness – fun voor iedereen. Elke keer met veel energie en enthousiasme. Elke keer een feestje. De heerlijke muziek en gemakkelijk te volgen dance moves nodigen je hopelijk uit om lekker mee te doen.
Dus gooi je haren los en sleep iedereen mee: we zien je zaterdag 8 juni van 12.00 tot 13.00 uur op het Strandeiland!!

file

Handige info

Tijden:
Zaterdag 8 juni: 09:30 tot 17:00 uur

Plaats:
Strandeiland

Toegang:
Toegang is gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden