Shantykoren

Shantykoren zaterdag 8 juni

Aaltjesdagen verjongt zichzelf, maar is natuurlijk niet compleet zonder Shantykoren. Dit jaar is er weer een leuk programma voor u samengesteld. De sfeer zit er direct in zodra deze koren gaan zingen op zaterdag 8 juni.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Vischmarkt:
12.30 uur – Boekaniers
14.00 uur – De Aalzangers 
16.30 uur – Shantykoor Almere 

Plantagepark:
12.30 uur – De Aalzangers 
15.00 uur – Shantykoor Almere
16.00 uur – Boekaniers 

P1  achter de Molen:
13.00 uur – Shantykoor Almere 
14.30 uur – Boekaniers
16.00 uur – De Aalzangers 

shantyalmere+logo

SHANTYKOOR ALMERE

De liederen over het rauwe zeemansleven worden gezonden door het Shantykoor Almere. De zangers worden begeleid door accordeons, gitaren, drums, dwarsfluiten en mondharmonica’s. Een optreden van deze passievolle groep, bestaande uit 45 personen, is dan ook uitermate gezellig!

www.shantykooralmere.nl

FPK_LOGO ZWART M
DSC09504 bew

HET HARDERWIJKS VISSERSKOOR
DE AALZANGERS

De verhalen van vroeger over de visserij kunnen natuurlijk niet beter worden overgebracht dan door de rasechte Harderwiekse afstammelingen van vissersfamilies; ‘’De Aalzangers’’. Het bekende visserskoor is opgericht op 1 mei 1985 en brengt sinds die tijd het historische vissersleven en alles wat daarmee samenhangt weer tot leven. Onder leiding van Henny van Gilst zingen zij over de zee, de golven, de vissers en hun vrouwen.

www.aalzangers.nl

Boekaniers+logo

BOEKANIERS

In ons al meer dan 750 jaar oude visserij- en Hanzestadje Harderwijk is bijna 25 jaar geleden het Shantykoor ‘’de Boekaniers’’ opgericht. Eind 1994 werd er een advertentie geplaatst met een oproep naar enthousiastelingen en tot op de dag van vandaag wordt uit volle borst de shanty’s en balladen meegezongen. De Boekaniers zingen met beperkte muzikale begeleiding van accordeon en trekzak, maar met vol passie de liederen over de zeilvaart en grote havensteden mee.

www.boekaniers.com

Handige info

Tijden:
Zaterdag 8 juni: voor programmering zie kaart en schema (tzt beschikbaar)

Plaats:
Op diverse plaatsen en tijden

logo-PMS-2 bijgesneden