parkeren

Parkeren

Hier parkeer je de auto of fiets

Tijdens Aaltjesdagen kun je het beste parkeren aan de rand van de stad op de grote parkeerterreinen zoals de Houtwal Garage. Bekijk de plattegrond voor alle parkeerplaatsen, voor auto en fiets.

Voor fietsers is er extra ruimte gecreëerd in de hoek van P2, nabij de Havendijk. 

Auto en Fiets

Stallen fietsen

U kunt gebruik maken van de reguliere fietsenstallingen in het centrum. Langs de stadmuur aan het Wellenpad en op de Houtwalgarage worden tijdelijke fietsenstallingen geplaatst.
De fietsenstalling op de Boulevard is op zaterdag 11 en zondag 12 juni onbereikbaar.De fietsenstalling in het Hortuspark is op zaterdag 11 juni tussen 09:00 en 17:00 onbereikbaar. 

Parkeren Auto’s

Tijdens de Aaltjesdagen kun je het beste parkeren op onderstaande parkeerterreinen en garages.

P2 | Lelykade – DolfinariumNavigatieadres: Havendijk 8B, 3846 AD Harderwijk

P8 | ZonneweideNavigatieadres: Vuurtorenweg, 3846 AN Harderwijk

P9 | ScheepssingelNavigatieadres: Scheepssingel, 3841 KR Harderwijk

P14 | Houtwalgarage Navigatieadres: Vitringasingel 71, 3841 EW Harderwijk

P19 | WesteindeNavigatieadres: Kruithuis, 3844 DB Harderwijk

Parkeerterrein Christelijk College Nassau Veluwe (GRATIS)Navigatieadres: Badweg 3844 GA HarderwijkLET OP: Dit parkeerterrein ligt iets verder van het centrum vandaan. Via de Stationslaan loopt u in 15 minuten naar het centrum. Vanaf het dichtbij gelegen (bus)station rijden er diverse bussen richting het centrum.

Parkeerterrein Beemd (Achter de slagbomen) (GRATIS)Navigatieadres: Korenlaan, 3844 DR HarderwijkLET OP: Dit parkeerterrein ligt iets verder van het centrum vandaan. Via het Westeinde loopt u in 15 minuten naar het centrum. Vanaf het dichtbij gelegen (bus)station rijden er diverse bussen richting het centrum.

Geel = Fiets / blauw = auto

Schermafbeelding 2022 06 08 om 09.26.17
logo-PMS-2 bijgesneden