extra: MARKTKRAAM OP ZONDAG

Hanzestad Harderwijk Braderie

Extra optie: kraam op zondag

Huur je al op zaterdag een plek op de Aaltjesdagen braderie of kunstmarkt en wil je wel een dagje langer blijven? Dat kan! Voor 20 euro kun je op zondag ook standplaats van 3 x 4 meter huren. Je komt dan te staan aan de boulevard, voor hotel Monopole. Een mooie plek, want op het naastgelegen strandeiland wordt zondag ‘Lazy Sunday’ georganiseerd, een evenement waar van alles te doen is rondom het thema mind & body.

Marktkraam reserveren

Wil je ook op zondag deelnemen?

De kosten van een standplaats op zondag (voor wie ook op de zaterdag een standplaats huurt) zijn € 20,-. Voor € 10,-. kun je tevens stroom aanvragen. De standplaatsen zijn 3×4 meter. De organisatie van Aaltjesdagen wijst standplaatsen toe en houdt daarbij rekening met een aantrekkelijke verdeling. Het is om die reden niet mogelijk om zelf een plek te kiezen. Als je meer dan één plaats reserveert, plaatsen we die uiteraard naast elkaar. Ook op zondag zijn de standplaatsen alleen bedoeld voor non food producten. Opbouwen kan vanaf 8.00, de markt begint om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Marktkraam huren

Via onderstaand formulier reserveer je eenvoudig een kraam. Let op: dit wil niet zeggen dat je plek definitief gereserveerd is of dat stroom beschikbaar is.  Je ontvangt van ons een bevestiging zodra we je hebben kunnen indelen.  Bij het boeken van een marktkraam ga je akkoord met de algemene voorwaarden, die je hier kunt nalezen. Lukt het boeken niet, neem dan contact met ons op via e-mail.

logo-PMS-2 bijgesneden