Markt: het hart van de binnenstad

samantha biografie cover e1553857428205

Programma Vrijdagavond 7 juni

Vrijdag 7 juni
19.00 – 23.30 uur: uur Aaltjesnacht Live / Meezingavond

Het is vrijdag 7 juni weer tijd voor het leukse feestje van Nederland!
Het is weer tijd voor Q-Music the Party met een optreden van Samantha Steenwijk!!

Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur zal vanavond niet ontbreken!

Q Music Het Foute Uur
Elke dag 365 dagen per jaar zetten wij de luisteraar centraal. Q wil elke dage plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven.
You make us Q!
Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Datzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk is een zangeres van Nederlandse bodem open persoonlijkheid en dijk van een stem. Je kent haar misschien van Bloed Zweet en Tranen, maar sowieso van The Voice of Holland, waar alle coaches voor haar draaide. Ze koos voor Anouk, maar via een ‘steel na de battles’ beland ze met Miss Montreal in de finale waar ze uiteindelijk tweede wordt. .

Ze was genomineerd voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee vaak in één adem genoemd met Glennis Grace. Ze is regelmatig in de Nederlandse hitlijsten te vinden. Ze mocht optreden met de ‘Toppers in Concert’ in uitverkochte Johan Cruijf Arena’s

Als gastartiest trad ze vervolgens op bij ‘Holland zing Hazes’ in Ziggo Dome en wint ze de Koos Alberts Award in de categorie ‘populairste zangeres’. Ze heeft onlangs haar eerste eigen single uitgebracht en ze staat te popelen om meer van haar eigen nummers aan ons te laten horen.

Samantha, heel erg welkom tijdens de Aaltjesdagen in Harderwijk!

Meer info over Harderwijk Live? Klik op het logo!

De Aaltjesdagen begonnen o.a. als opening van de boulevard, waarbij de middenstand ook werd betrokken in het feest. Inmiddels zijn de Aaltjesdagen een evenement waarbij de volledige binnenstad op de kop staat. De Markt, ligt door de centrale ligging, zo’n beetje in het centrum van het festival. Vanuit hier loop je met gemak naar alle andere leuke onderdelen van de Aaltjesdagen, zoals de haven, de Happie Heppie op de Stille Wei, Salsa en Back to Nature festival in het Hortuspark, Kunst in het Park en alle andere programma onderdelen

Als centrum van het festival is er op de Markt zelf uiteraard ook van alles te beleven. Naast de heerlijke terrassen kun je hier je hart ophalen aan muziek. We nemen je mee in het programma…

mr marvin

Programma Zaterdag 8 juni

12.00 – 23.30 uur: Aaltjesdag Live – Popschool / DJ Mr. Marvin / Jackfire

12.00-17.00 Popschool and Friends

Studenten van de popschool treden op met professionele artiesten

18.00 – 20.00 uur: DJ Mr. marvin
Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z’n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Als klein mannetje (…nog steeds niet echt groot) was hij al bezeten van muziek. Maar vanaf 16 jarige leeftijd begon hij zijn DJ/entertainment kwaliteiten verder te ontwikkelen. Binnen de kortste keren was hij een graag gezien DJ/entertainer bij Omroep Brabants ‘Brabant Party Roadshow’.
De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, “La grotte du Yeti” (De Yeti Bar).

Na terugkomst in Nederland ging het snel. Hij werd resident DJ van de Carrousel in ’s-Hertogenbosch en Uden, maar ook buiten de Brabantse steden waren zijn DJ klanken te horen. Wat dacht je van Toff in Gouda, Smithy’s Palace in Eesveen, Jinx in Deurne en nog vele andere zaken.

Maar Nederland is niet al te groot en al snel vond Mr. Marvin de weg naar de internationale discotheken en feestcafé’s. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken.
Als video DJ geeft Mr. Marvin een extra dimensie aan ieder evenement. Audio en Video worden naadloos gemixt en zorgen voor een unieke beleving.

Jackfire Bandfoto 1280x853px 96DPI 1200x800

20.00 – 23.30 uur: Jackfire
Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX. Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire.

Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

Handige info

Tijden:
Vrijdag 7 juni: 19:00 tot 23:30 uur
Zaterdag 8 juni: 12:00 tot 23:30 uur

Plaats:
Markt

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden