Life Goals Festival

Op zaterdag 11 juni staat P6 Dolfinariumeiland tijdens de Aaltjesdagen in het teken van sport.

Dan vindt namelijk het Life Goals Festival Harderwijk x Veluwegames plaats, georganiseerd door Stichting Life Goals en Veld42.

Het is een multi-sportevenement voor wel dertig teams uit heel Nederland. Deelnemers komen niet uit de topsport, maar zijn mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken én voor wie sport minder vanzelfsprekend is. Denk hierbij aan dak- en thuislozen, statushouders, (ex-)verslaafden en mensen met ggz-problematiek. De 4-tegen-4 straatvoetbalcompetitie zal zich dan voortzetten na een eerdere editie in Dordrecht op 3 mei.

Bij dit evenement geldt: meedoen en plezier maken is belangrijker dan winnen, want naast prijzen voor de winnaars worden ook de teams met de hoogste FairPlay scores bekroond met een beker en gaat ook de meest enthousiaste deelnemer met een beker naar huis.

De voetbalcompetitie is bestemd voor de kwetsbare deelnemers, maar daarnaast worden er ook nog een heleboel andere activiteiten georganiseerd waar ook Harderwijkers aan mee kunnen doen. Denk hierbij aan een snelheidsmeter voor de voetbal, een gatenbord waar mensen doorheen kunnen schieten, een slowbike parcour en een vrije val vanaf 5 meter op een kussen.

Meedoen? Leuk!

Kom dan langs op 11 juni tussen 10.00 uur en 18.00 bij P6 Dolfinariumeiland.    

Life Goals Festival
Meer informatie…

Meer informatie over Stichting Life Goals? Kijk op www.stichtinglifegoals.nl.  

Life Goals Festival
Life Goals Festival
Life Goals Harderwijk  

Het sociale sportevenement is een initiatief van Stichting Life Goals Nederland in samenwerking met Veld42. Zij brengen gezamenlijk mensen in beweging die geen of moeilijk toegang hebben tot het reguliere sportaanbod.

Aan de hand van wekelijkse sportmomenten en evenementen als het Life Goals Festival Harderwijk bieden zij perspectief voor deze doelgroep. Zo zorgen we er samen voor dat deze mensen niet buitenspel staan in onze maatschappij.

Sport zorgt immers voor een goede mentale en fysieke gezondheid, positieve energie en sociale contacten!  

Handige info

Tijden:
Zaterdag 8 juni: 09:30 tot 16:00 uur

Plaats:
op parkeerplaats achter Veluvia, Harderwijk

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden