Kunst in het Park

Als jij wel een beetje te porren bent voor een cultureel momentje tijdens de Aaltjesdagen, dat zit je hier goed! In het Plantagepark gaan we je tijdens de Aaltjesdagen verrassen met een kwalitatieve kunstmarkt. Kijk, bewonder en vraag de kunstenaars naar hun verhaal.

Kunst in het Park geeft je de mogelijkheid om allerlei verschillende disciplines te bekijken. Van fotografen, schilders en tekenaars tot beeldhouwers en sieradenkunstenaars. Zie je nou echt iets moois, iets waar je je ogen niet meer van af kunt houden? Met een beetje geluk kun je het voor een mooie prijs mee naar huis nemen.

Kunst in het park 2

Smeepoortstraat

In het verleden werd de kunstmarkt gehouden in de Smeepoortstraat. De ondernemers uit deze straat hebben er plezier in dat zij de kunstmarkt mogen presenteren tijdens Aaltjesdag, in het gezellig park achter hun winkelstraat. Uiteraard zullen zij zelf ook met hun eigen kramen in de Smeepoortstraat staan. Wanneer je voldoende kunst hebt gezien, loop je makkelijk weer via de Smeepoortstraat naar de overige programma onderdelen.

Ben je kunstenaar/amateur-kunstenaar en wil je zelf een kraam boeken? Kijk op deze pagina.

 

Kunstmarkt - 1

Je handen gaan jeuken om zelf ook aan de slag te gaan

In het Plantagepark is de sfeer gezellig. Tussen al het groen, het water en de gezellige muziek struin je door de 40 kramen die door het park staan verdeeld. Misschien ben je zelf wel heel actief met het creëren van kunst, en slaat je creatieve brein op tilt door alle inspiratie die je hier kunt opdoen. Maar ook als je zelf niets maakt, maar wel van kunst houdt, zul je in het park je kunstvitamines voldoende binnen krijgen.

Kunst in het park

Handige info

Tijden:
Zaterdag 13 juni: 10:00 tot 17:00 uur

Plaats:
Plantagepark

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden