Kinderspeelparadijs

kinderspeelparadijs

Kinderspeelparadijs in het Hortuspark

Het gratis kinderspeelparadijs: ‘the place to be’ voor kids tijdens de Aaltjesdagen! Kinderen spelen spannende verhalen in de bek van een krokodil, een saloon of stormbaan. Het programma daagt genoeg uit om duizelig te worden van alle mogelijkheden en nieuwe dingen die er te ontdekken zijn. Van 10.00 tot 17:00 uur is dit de plek waar kids zeker geweest moeten zijn.

 

kinderspeelparadijs

Er is genoeg tijd voor de kinderen om heerlijk te spelen. Tegelijk voor de ouders prettig om even een momentje voor zichzelf te hebben. Het is helemaal feest in het Hortuspark! Wees erbij en breng al je avontuurlijke vrienden mee naar dit spannende speelparadijs.

kinderspeelparadijs


Naast het springen op al die verschillende kussen hebben we ook een leuke dansvoorstelling voor je petto van Amy’s Dansstudio en Anouk Dance Experience.

Bij de dansschool van Amy’s Dans Studio word je gecoached door een professioneel danseres & zangeres Amy Ojers. In de dansschool dansen zij verschillende Urban stijlen. In het Hortuspark zullen zij in de middag een paar keer een indrukwekkende dansdemonstraties laten zien tussen 13.00 en 14.30 uur.

Amy's dansstudio Aaltjesdagen

kinderspeelparadijs
kinderspeelparadijs
kinderspeelparadijs

Handige info

Tijden:
Zaterdag 10 juni: 10:00 tot 17:00 uur

Plaats:
Hortuspark, Harderwijk

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden