Aaltjesdagen Back to Nature Festival

Aaltjesdagen Back to Nature Festival in het Hortuspark

Tijdens de Aaltjesdagen is het Hortuspark ’the place to be’ voor kids! Tijdens het Aaltjesdagen Back to Nature Festival staat alles in het teken van de natuur. Ontdek, kijk naar het poppentheater, beweeg je lekker los tijdens de dansworkshops, op de springkussens. Het programma daagt genoeg uit om duizelig te worden van alle mogelijkheden en nieuwe dingen die er te ontdekken zijn. Van 10.00 tot 16:00 uur is dit de plek waar kids zeker geweest moeten zijn.

kinderspeelparadijs

Er is genoeg tijd voor de kinderen om heerlijk te spelen. Tegelijk voor de ouders prettig om even een momentje voor zichzelf te hebben en wat te halen bij een van de 2 foodtrucks of het koffietentje. 

Clown Juju


Clown Juju zal van 11.00 tot 15.00 aanwezig zijn en jong en oud gaan vermaken. Goochelen, schminken, ballonvouwen, glittertattoos maken en dansen. Clown Juju kan het allemaal .. superleuk, supermooi en supersnel zodat niet alleen de kleine gasten onder de indruk zijn maar ook de mamma’s en pappa’s.

Clown juju vouwt razendsnel de grappigste ballonnen. Ze kent tientallen creaties van lieveheersbeestjes tot olifanten en van de mooiste kronen tot dino’s.
 
Schminken is clown juju’s specialiteit: speedschminken op hoog niveau zelfs. Binnen 1 tot maximaal 3 minuten maakt Juju de allermooiste creaties. Vlinders, Tijgers, superhelden, Prinsessen. Kinderen en ouders staan versteld van de snelheid en het niveau
5cddb08e7a5281df30e20d804a61721c
aaltjesdag springkussens
aaltjesdagen springkussens 2
aaltjesdagen dans 2

Programma

10.00 – 16.00: Poppentheater met de voorstelling “Waardoor de zee zo zout is”

Poppentheatervoorstelling met handpoppen en humanettes. Met Romy Van de Put als Tanja Maud Bruggeman (met dank voor het maken van dit filmpje) als Peter Giari Knaapen als Klaas en de Trollenkoning Coby Beck als Marja, Trollenlakei en de Zee Kapitein, helper Madelief Visser. Eerst van 10.00-16.00 uur in het Hortuspark en daarna in de namiddag tot in de avond op de Stille Wei. Daar waar de latere uurtjes aanbreken is er een 18+ versie van deze voorstelling te zien. 

11:00 – 15:00 uur: Clown Juju

Van 11.00-12.00 uur: Esther’s Dance Creation met een demonstratie (esthers-dance-creation.nl)

Stanly van Rumah rasa Indonesië gaat vanaf 13.00 uur Indische cupcakes met je maken (tegen een kleine vergoeding)
De Stichting Taarten voor Harderwijk staat naast Stanly . De gehele opbrengst gaat naar deze stichting. Deze mensen maken verjaardagstaarten voor kinderen van de voedselbank. Als ze jarig zijn krijgen ze taart en trakteer spullen

In de avond staat Stanly samen met de Leafybox sateetjes te verkopen.

13:00 – 14:00 uur: Amy’s dansstudio met een demonstratie en een hip hop /streetdance workshop (www.amysdansstudio.nl/dansschool-in-zeewolde)

14:00 – 15:00 uur: Sam’s  gym met dance workshops (www.samsgym.nl)

15:15 – 16:00 uur: Crescendo treedt op van slagwerk popnummers

aaltjesdagen dans 3

Springkussens


Er zijn ook allerlei springkussens.

Maar daar houdt het nog niet op……

De kinderopvang organisaties Doomijn, Eigen-en-wijzer en BITT organiseren allerlei activiteiten.

Kom kennis maken met alle leuke kanten van techniek tijdens de Kinder-techniek ontdekkingsreis.

In andere woorden: gekkenhuis! Dus kom met je kinderen gezellig naar het Hortuspark en geniet!

crescendo

Handige info

Tijden:
Zaterdag 8 juni: 10:00 tot 16:00 uur

Plaats:
Hortuspark, Harderwijk

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden