Aaltjes Boeldag

DE AALTJES BOELDAG

Wie aan de zaterdag Aaltjesdag denkt, weet dat daar de boeldag op het Kerkplein van de Grote Kerk al 34 jaar bijhoort als programma onderdeel. Dit jaar dus ook weer! De Hervormde Gemeente Harderwijk doet er alles aan om daar op het plein een ontzettend gezellige happening neer te zetten voor jong en oud.

Al de vertrouwde pleinactiviteiten zoals meubelverkoop, kraamverkoop en het Aaltjesrad komen zeker aan bod! En de prijzen voor dit laatst genoemde Aaltjesrad zijn niet mis, met o.a veel vers gerookte aal, speelgoed, etentjes, vispoortjes en een verzorgde boottocht! Kinderen kunnen, net als op andere plekken in de stad hier losgaan op een leuk springkussen.

20170610_105116
Aaltjesdagen-Boeldag-kids

VEILING

Om 15.30 start voormalig notaris E.J. Wemes de veiling van een heleboel mooie artikelen, waaronder schilderijen over Harderwijk van diverse kunstschilders zoals Martin van Waning, Henk Schaap, H.M. Mackenzie, H.W. de Jong en H. Donkelaar, antiek speelgoed, zilverwerk, een geheel handgemaakte grote Botter en het zeldzame boek “Foppen, Vissen in 400 jaar familiegeschiedenis” Wellicht neem jij voor een mooi prijsje één van de genoemde items mee naar huis. Is dat niet wat je zoekt? Dan zijn er nog vele andere mooie items die onder de hamer komen.
Nieuwsgierig? De artikelen voor deze veiling kun je op 8 juni al vanaf 10.00 uur komen bekijken in de omloop van de Grote Kerk.

Behoudens een donatie aan “Sonnevanck” is de opbrengst van de boeldag bestemd voor de restauratie van de fresco’s van de Grote Kerk.

Handige info

Tijden:
Zaterdag 8 juni: 09:00 tot 17:00 uur

              Plaats:
               Kerkplein van de Grote Kerk van Harderwijk

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden