Lions Badeendenrace

Boulevard ziet geel van de eenden

Op 8 juni tijdens de Aaltjesdagen kleurt de Harderwijkse Boulevard eendjesgeel. Aan de boulevard worden duizenden badeendjes te water gelaten voor de eerste editie van de Badeendenrace Harderwijk, georganiseerd door de Lions club Harderwijk.

De Badeendenrace Harderwijk is zoals de naam al zegt een spectaculaire (bad)eendenrace over 200 meter aan de prachtige nieuwe Harderwijkse Boulevard. De eendjes gaan de strijd aan om prachtige prijzen te winnen. Dit alles gebeurt onder het toeziend oog van de notaris.

De Badeendenrace is op de boulevard van Harderwijk ter hoogte van de Vischpoort bij het bruggetje. De eenden zullen om 16.00 uur te water worden gelaten. Voor de eenden, die als eerste de finish zijn gepasseerd zijn leuke prijzen beschikbaar. De prijzen zijn te vinden op: www.badeendenraceharderwijk.nl. Winnaars ontvangen hun prijs direct (indien aanwezig) of worden gebeld / gemaild.

De opbrengst van deze ludieke race komt geheel ten goede aan drie goede doelen, namelijk; Stoute Cellen (stoute cellen), Stichting Thuishuis Harderwijk en Kinderhospice Binnenveld.

Kortom: doe mee, zorg ervoor dat tijdens de Aaltjesdagen de Boulevard eventjes geel ziet van de eenden!

Zie voor meer informatie ook: www.badeendenraceharderwijk.nl powered by Lions Club Harderwijk

badeendenrace harderwijk logo
badeendenrace 2

Programma

16.00 – 17.00: Lions Badeendenrace

Handige info

Tijden:
Zaterdag 8 juni: 16:00 tot 17:00 uur

               Plaats:
                Strandhaven, Harderwijk

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden