Waterfront en boulevard

Vraag maar raak!

Er wordt in Harderwijk flink verbouwd. Wie nu over de boulevard loopt herkent al bijna niet meer hoe het er ooit uitzag . Knipper met je ogen… en het ziet er opnieuw weer helemaal anders uit. Dat maakt nieuwsgierig!

Op Aaltjesdag krijg je de kans om al je vragen af te vuren op de mensen die ,alsof ze een glazenbol hebben, precies weten hoe het gebied er uit komt te zien. Op de boulevard ter hoogte van het Dolfinarium wordt een mooie plek ingericht bij het uitzichtpunt. 

Heel veel beleving

Een glazenbol komt er niet te staan, wel een mooie containertent met een gezellig terrasje en heel veel beleving.

Met foto’s en film krijg je zicht op hoe het gebied er straks uit komt te zien. Je zult een paar nieuwe bruggen aantreffen op de boulevard, hoe werken die nu eigenlijk? Je kunt hier je vragen stellen over het project, de uitvoering of informatie over de verkoop van woningen in het gebied inwinnen.

15232254_753606801457365_7551248378736485410_n

Roofvogelshow

Vogels hebben vanuit de lucht een prachtig perspectief op het gebied. Om 11.30 – 13.30 – 15.00 – 16.30 start er een fantastische roofvogelshow. In een spel van 20 minuten zie je de bijzondere roofvogels, en wordt er veel over de dieren verteld.

Daarna hoogtijd voor je eigen vogelperspectief vanaf het speciale uitzichtpunt op het terrein.

Eeuwig jong?

Bekijk onder begeleiding van de machinist een hydraulische kraan van Boskalis. Voor kids, maar wie zich eeuwig jong blijft voelen mag natuurlijk ook een kijkje nemen.

1
Boskalis
Bruggetjes waterfront

Aaltjesdagen en boulevard onlosmakelijk  verbonden

Aaltjesdagen en boulevard zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Aaltjesdagen zijn voor het eerst in 1983 gehouden. Dries van den Berg startte het initiatief samen met Johannes Kok. In dat jaar werd de toen vernieuwde boulevard opgeleverd. Al die jaren hebben er volop activiteiten op het grote terrein plaatsgevonden.

Maar, zoals wethouder de Jong dat zo mooi verwoord, Harderwijk gaat het Barcelona van de Veluwe worden” . Daar hoort een prachtige nieuwe inrichting van het Waterfront en boulevard gebied bij.

Wie doet wat?

 

Projectontwikkelaar

Ontwikkelen en bouwen

Civiel technische en ondergrondse infrastructurele werkzaamheden

Bouw van de bruggen

Roofvogelshow

Handige info

Tijden:
Zaterdag 10 juni: 10:00 tot 18:00 uur

Plaats:
Boulevard, ter hoogte van het Dolfinarium

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden