Strandeiland

Freestyle-Kayak Aaltjesdagen

Wanna be sportive at the beach?

Wat er op het strandeiland gebeurt wil jij niet missen!  Het wordt een super gezellige en leuke plek met veel activiteiten om aan mee te doen! Al moe bij de gedachte aan sport? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon lekker naar gaan kijken. 

Funkyfit
Voor het 6e jaar al op rij gaan de ladies (en heer) van Funkyfit ‘the beach rocken’! Zumba – fitness – fun voor iedereen. Elke keer met veel energie en enthousiasme. Elke keer een feestje. De heerlijke muziek en gemakkelijk te volgen dance moves nodigen je hopelijk uit om lekker mee te doen.
Dus gooi je haren los en sleep iedereen mee: we zien je zaterdag 9 juni om 13.00 en/of 14.15 uur op het Strandeiland!!

Freestyle-Kayak Aaltjesdagen

spannende wedstrijden kijken

Voor de tweede keer op Aaltjesdag een Nederlands Kampioenschap Kayak Freestyle! Mede mogelijk gemaakt door het Watersportverbond en KV Dolfijnen. 

Beach Bootcamp

Sportcentrum Iedema zal op zaterdag 9 juni van 09:30-10:30 uur een sportieve Beach Bootcamp training aanbieden op het strandeiland voor iedereen die de Aaltjesdagen fris en fruitig wil opstarten. Een uitdagende mix van kracht, conditie, spel, inspanning en ontspanning worden geserveerd. Mocht je de dag in feestelijke sferen doorgebracht hebben dan is er op de zondag ( zelfde tijd en locatie) de “Anti-Aaltjesdagkater Beach Workout.

strandeiland

WIND, WATER EN FUN!  KITE & WINDSURFLES BIJ TELSTAR SURFCLUB!

Telstar Surfclub gaat jou tijdens Aaltjesdag kennis laten maken met de watersporten van hun club!  Ontdek de basics van windsurfen, kitesurfen en suppen. Telstar Surfclub staat voor heerlijk loungen aan het water, onder het genot van een lunch, diner of een goede borrelhap. Proef dit gevoel alvast op het festival! 

 

strandeiland
Iedema

Handige info

Tijden:
Zaterdag 10 juni: 09:00 tot 17:00 uur

Plaats:
Strandeiland

Toegang:
Toegang is gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden