Strandeiland

Wanna be sportive at the beach?

Wat er op het strandeiland gebeurt wil jij niet missen!  Het wordt een super gezellige en leuke plek met veel activiteiten om aan mee te doen! Al moe bij de gedachte aan sport? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon lekker naar gaan kijken. 

Aan de slag!
Sportcentrum Iedema en Funkyfit laten zien wat ze in huis hebben doormiddel van verschillende  leuke demo’s. Laat je eigen moves zien, want het feest zou niet compleet zijn zonder jou. Voel je dus vrij om lekker mee te doen. Wie een teen in het water durft te steken moet zeker bij Telstar aanhaken.

Strandeiland

spannende wedstrijden kijken

Dit jaar komt er voor de tweede keer een Nederlands Kampioenschap Kayak Freestyle! Mede mogelijk gemaakt door het Watersportverbond en KV Dolfijnen.

Blijf dit programma in de gaten houden, er komt nog meer bij!

strandeiland

WIND, WATER EN FUN!  KITE & WINDSURFLES BIJ TELSTAR SURFCLUB!

Telstar Surfclub gaat jou tijdens Aaltjesdag kennis laten maken met de watersporten van hun club!  Leer windsurfen, kitesurfen of verken het water op een supboard. Telstar Surfclub staat voor heerlijk loungen aan het water, onder het genot van een lunch, diner of een goede borrelhap. Proef dit gevoel alvast op het festival! 

 

strandeiland

Handige info

Tijden:
Zaterdag 10 juni: 09:00 tot 17:00 uur

Plaats:
Strandeiland

Toegang:
Toegang is gratis voor alle leeftijden!

Strandeiland