Sponsor worden?

We hebben iets voor je!

 
Al het mooie van Harderwijk in één evenement!

Met haar historische binnenstad, met horeca en winkels, haar hippe strand, de culturele activiteiten en nabijheid van de zee zal Harderwijk steeds meer, zoals wethouder de Jong dat zo mooi verwoord, het Barcelona van de Veluwe worden”. Hanzestad Harderwijk heeft een evenement dat al deze mooie elementen van de binnenstad met elkaar verbindt in één evenement DE AALTJESDAGEN.

 

Photobooth Aaltjesdagen
AD logotje
Hanzestad Harderwijk Braderie


Voor Harderwijk, door Harderwijk

Aaltjesdagen Harderwijk is één van de grootschalige activiteiten die Harderwijk zo aantrekkelijk maakt. Van belang voor toerist, bewoners, het bedrijfsleven en de stad als geheel. Om het evenement te kunnen organiseren is er financiering nodig. Dit gebeurt deels door de gemeente Harderwijk, daarnaast zijn sponsoren ook bijzonder hard nodig om de begroting rond te krijgen. Wij doen dan ook een beroep op Ondernemend Harderwijk om een steentje bij te dragen en Aaltjesdagen Harderwijk te sponsoren.

Aaltjesdagen Sponsoren betekent dat je investeert in:
-Het bevorderen van de bekendheid van Harderwijk
-Het stimuleren van omzet voor de binnenstadondernemer / lokale MKB.
-De sociale / maatschappelijk bijdrage in het belang van de regio Harderwijk.

Wist je dat jaarlijks zo’n 50.000 mensen de Aaltjesdagen bezoeken!?
Voor jou als ondernemer een ideale gelegenheid om je bedrijf exposure te geven.

 

 

Word hartsvriend van Aaltjesdagen!

Sponsor de Aaltjesdagen en word daarmee een hartsvriend van Aaltje. In ruil voor je sponsorbijdrage regelen we dit mooie evenement, maar we willen je ook graag iets teruggeven. Neem contact op met Maarten Reckman voor meer informatie of om jouw sponsoring direct in gang te zetten.

sponsor worden Aaltjesdagen

Maarten Reckman

Maarten Reckman

Sponsorcommissie 

logo-PMS-2 bijgesneden