MARKTKRAAM HUREN

Kunst in het park

Kunst in het Park

Na het succes van de afgelopen jaren organiseren we ook dit jaar op zaterdag in het Plantage-park (achter de Smeepoortstraat) weer het evenement “Kunst in het park”.

Er zullen kramen geplaatst worden in het park, waar kunst en zelfgemaakte creaties op kunnen worden getoond en/of verkocht. De kramen van het park sluiten mooi aan op de kramen uit de Smeepoorstraat, waar ondernemers uit de winkelstraat op hetzelfde moment hun spullen uitstallen. Beide locaties worden ondersteund met muziek uit speakers.

Text content

kraam reserveren

 De inschrijving voor een kunstkraam op zaterdag 9 juni tijdens de Aaltjesdagen 2018 is nog niet geopend. Naar verwachting kun je vanaf half februari via deze webpagina een kraampje reserveren voor jouw kunstwerken. 

Marktkraam reserveren

Datum: zaterdag 9 juni 2018
Tijd: 10.00 uur t/m 17:00 uur

Kosten per kunstkraam zijn: €30,- incl. btw.

Via onderstaand formulier reserveer je eenvoudig een kraam. Let op: dit wil niet zeggen dat je plek definitief gereserveerd is.  Je ontvangt van ons een bevestiging zodra we je hebben kunnen indelen. Bij het boeken van een marktkraam ga je akkoord met de algemene voorwaarden, die je hier kunt nalezen. Lukt het boeken niet, neem dan contact met ons op via e-mail.

 

Extra optie: huur ook een kraam op zondag

Huur je op zaterdag al een standplaats en wil je best een dagje langer blijven? Huur dan voor 20 euro ook op de zondag een standplaats van 3 x 4 meter. Klik hier voor meer informatie.

logo-PMS-2 bijgesneden