MARKTKRAAM HUREN

Hanzestad Harderwijk Braderie

Marktkramen op de braderie

Populair onderdeel van het programma tijdens de Aaltjesdagen is de braderie. Deze mag en zal dan ook dit jaar niet ontbreken tijdens het festival.

Harderwijk wordt tijdens de Aaltjesdagen door zo’n 50.000 mensen bezocht, daar zal ongetwijfeld jouw doelgroep ook tussen wandelen.

Marktkraam reserveren

 De inschrijving voor een marktkraam op de braderie van Aaltjesdagen 2018 is nog niet geopend. Naar verwachting kun je op deze webpagina vanaf half februari 2018 een kraam boeken. 

Marktkraam reserveren

Harderwijk heeft een spiksplinternieuwe boulevard met aan de ene kant water en aan de andere kant de oude stadsmuur. Om het publiek kennis te laten maken met de prachtige nieuwe boulevard zijn alle kramen van de braderie dit jaar langs nieuwe looproutes gepositioneerd. 

Kosten

De kosten van een standplaats inclusief kraam zijn € 80,-. De kosten van alleen een standplaats zijn € 70,-.

Specificaties 

De afmeting van de standplaatsen is circa 4 bij 3 meter. Er zijn géén stroompunten beschikbaar. Indien u stroom nodig heeft, dient u hier zelf zorg voor te dragen. 

Toewijzing standplaatsen

De organisatie van Aaltjesdagen wijst standplaatsen toe en houdt daarbij rekening met een aantrekkelijke verdeling. Het is om die reden niet mogelijk om zelf een plek te kiezen. Indien u meer dan één plaats reserveert proberen we die uiteraard naast elkaar te plaatsen.

* Er zijn op dit moment alleen non-food plekken beschikbaar *
Unieke foodconcepten kunnen contact opnemen voor een speciale plaats.

Bij het boeken van een marktkraam gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, die u hier kunt nalezen.

Boek eenvoudig een kraam
Via onderstaande button boekt u in 2 stappen een kraam. 

 

Lukt het boeken onverhoopt toch niet, neem dan contact met ons op door te mailen.

 

logo-PMS-2 bijgesneden