markt

het hart van de binnenstad

Markt: het hart van de binnenstad

De Aaltjesdagen begonnen o.a. als opening van de boulevard, waarbij de middenstand ook werd betrokken in het feest. Inmiddels zijn de Aaltjesdagen een evenement waarbij de volledige binnenstad op de kop staat. De Markt, ligt door de centrale ligging, zo’n beetje in het centrum van het festival. Vanuit hier loop je met gemak naar alle andere leuke onderdelen van de Aaltjesdagen, zoals de haven, de Happie Heppie op de Stille Wei, Salsa in het Hortuspark, Kunst in het Park en alle andere programma onderdelen

Als centrum van het festival is er op de Markt zelf uiteraard ook van alles te beleven. Naast de heerlijke terrassen kun je hier je hart ophalen aan muziek. We nemen je mee in het programma…

Markt

Programma 9 juni

Vrijdag 9 juni
20.00 uur Tiroler Aaltjes Fest

WIR SIND SPITZE
Energiek, eigenzinnig, verrassend en enig in zijn soort! Zomaar een paar termen die deze powerband uit het diepe zuiden van Nederland vaak voorbij horen komen.

Gooi Volksmuziek, Dance, Deutsche schlager en de laatst tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! cocktail!

Het speelplezier spat er vanaf tijdens hun concerten en je wordt meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash up “brouwsels” van bekende hits. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hit “Hey Rosie”en “Anne-Marie” niet ontbreken.
Door hun “Fingerspitzengefühl” en muzikale veelzijdigheid voelt Wir sind SPITZE! feilloos aan wat hun publiek op dat moment wil meemaken en is geen enkel optreden hetzelfde!

Wir sind SPITZE! – Komm`s Mitmachen!

Aaltjesdagen-popschool
538-DJ's-on-Tour

Programma 10 juni

Zaterdag 10 juni
13.00 – 15.00 popschool
16.00 – 19.00 DJ Mikes
19.30 – 23.30 Radio 538 DJ’s on Tour

Om 13.00 wordt er gestart met Popschool harderwijk, vanaf 16.00 is het podium voor DJ Mikes .

Vanaf 20.00 zullen de bekend discjockeys van Radio 538 Menno de Boer & Jens Timmermans het podium op de Markt in Harderwijk betreden, voor de dance-party 538 DJ’s On Tour 2017.

Handige info

Tijden:
Vrijdag 9 juni: 20:00 tot 23:30 uur
Zaterdag 10 juni: 13:00 tot 23:30 uur

Plaats:
Markt

Toegang:
Gratis voor alle leeftijden!

logo-PMS-2 bijgesneden